Forsiden av boken SteinaugeFra lørdag 18. september kan du hente boken Steinauge gratis på biblioteket! Det er årets bok i kampanjen Hele Rogaland, og den er skrevet av Oda Malmin.

Handlingen i Steinauge foregår fra 1940-tallet og fram til i dag. I boken møter vi de to søskenbarna Randi og Ingeborg og får høre om et tap i deres barndom som preger forholdet deres for resten av livet. Boken er skrevet med stor kjærlighet for Rogaland og jærsk natur.

Ved å velge denne boken som årets bok ønsker Rogaland fylkeskommune i samarbeid med LO at vi rogalendinger skal lære hverandre bedre å kjenne og forstå.

Boken kan hentes på alle folkebibliotek i hele Rogaland. I morgen, lørdag 18. september har vi åpent fra 11-14 på Tananger og fra 9-14 på Sola bibliotek.

Kom innom!